Mε δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Mε δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 19:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 06.09.2024

Διαβάστε ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι κοντράρονται στο ΣΕΦ στο φιλικό που διεξάγεται προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη. Δείτε ποιους παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το 17μελές ρόστερ του για τη νέα σεζόν
EUROLEAGUE

13:47 - 06.09.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το 17μελές ρόστερ του για τη νέα σεζόν

Με την προσθήκη του Εβάν Φουρνιέ ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε θεωρητικά τις κινήσεις του, απομένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση, έστω και με συνθήκη δανεισμούς (βλ. Πετρούσεφ), αλλά οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν επίσημα το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Τα αποκαλυπτήρια του φετινού Ολυμπιακού γίνονται το βράδυ της Παρασκευής, 6/9, αφού ο Ολυμπιακός θα κοντράρει τη Μακάμπι, στο φιλικό που διεξάγεται προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι Ουόκαπ, Φουρνιέ και Παπανικολάου είναι ακόμα ανέτοιμοι, ενοχλήσεις έχει ο Γκος που δεν θα είναι στο ματς, ενώ εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Φαλ και Έβανς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας κόουτς θα δει την ομάδα του να εκρποσωπείται από τους Λαρεντζάκη, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Ράιτ, Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ, Μήτρου-Λονγκ, Βιλντόσα, ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ και Σπάρταλη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!