Κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός για το 2/2 στην Stoiximan GBL

Ολυμπιακός

i

© IMAGO

Κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός για το 2/2 στην Stoiximan GBL

Η 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL συνεχίζεται σήμερα με δύο δυνατά παιχνίδια και το ματς στο ΣΕΦ να ξεχωρίζει

Η δράση συνεχίζεται στην Stoiximan GBL με το σημερινό πρόγραμμα (13/10) να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. Στις 17:15 ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Άρη με στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα, ενώ στις 20:15 το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες στο 2ο από τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της νίκη στην Euroleague απέναντι στην Ζάλγκιρις, με τον Έλληνα κοουτς να θέλει να αποφύγει τα «απρόοπτα» πριν την διαβολοβδομάδα που έρχεται.

Ο Άρης έρχεται με τον αέρα της σπουδαίας νίκης στο Eurocup απέναντι στην Λιετκαμπέλις, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει στην διάθεσή του και τον Ντ'Μοι Χοτζ για την σημερινή αναμέτρηση. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «κιτρινόμαυροι» είχαν γνωρίσει την ήττα στο ντέρμπι με την ΆΕΚ Betsson με 70-59. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Πανιώνιο, που έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στον Κολοσσό με ανατροπή. Το Περιστέρι θέλει να επιστέψει στις νίκες, αφού μετρά 3 σερί αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πανιώνιος, από την άλλη, έδειξε πως επέστρεψε για τα καλά με μια εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο με το παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας απέναντι στο Λαύριο (20:15 14/10).

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 93-96
Μαρούσι - Κολοσσός 70-67
ΑΕΚ - Καρδίτσα 96-65

Η Βαθμολογία της Stoiximan GBL:

Παναθηναϊκός 2-0
ΑΕΚ 2-0
Ολυμπιακός 1-0
Προμηθέας 1-0
Πανιώνιος 1-0
ΠΑΟΚ 1-1
Μαρούσι 1-1
Περιστέρι 0-1
Άρης 0-1
Λαύριο 0-1
Κολοσσός 0-2
Καρδίτσα 0-2