Με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός στη Ρόδο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:35 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στη Ρόδο (12/5, 17:15), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει 10 παίκτες μαζί του.

Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με μόλις 10 παίκτες στη Ρόδο, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Τόμας Ουόκαπ.

Ο Λαρεντζάκης ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, έκανε αγώνα δρόμου για να παίξει στο Game 5 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί, ώστε να είναι έτοιμος για την συνέχεια της σεζόν και κυρίως για το Final 4. Ο Ουόκαπ από την άλλη είχε ενοχλήσεις στη μέση πριν τη σειρά με τους Καταλανούς και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να πάρει μερικές ανάσες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 6άδα των ξένων, εκτός θα είναι ο Μουσταφά Φαλ, ενώ οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις είναι επίσης εκτός, καθώς δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις άκρως εξουθενωτικές εβδομάδες, στις οποίες οι Πειραιώτες επιβίωσαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έγραψαν ιστορία, περνώντας από το Palau Blaugrana στο Game 5, κάτι που μέχρι πρότινος, δεν είχε γίνει ποτέ στην ιστορία της Euroleague. Επιπλέον, θα έχουν μπροστά τους και την ΑΕΚ, την οποία και θα αντιμετωπίσουν τις επόμενες ημέρες στο ΣΕΦ, για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs για την Stoiximan Basket League, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ξεκούραση κάποιων παικτών.