Με Γκος και Σίκμα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Λουκ Σίκμα

i

© Intime

Με Γκος και Σίκμα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:21 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (17/10, 21:45) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λουκ Σίκμα, όσο και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Σε ρυθμούς... διαβολοβδομάδας κινείται ο Ολυμπιακός, που έχει αφήσει πίσω την δύσκολη επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ, στο ΣΕΦ, το απόγευμα της Κυριακής (79-71). Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να κάνουν ροτέισιον στο παιχνίδι αυτό και να κρατήσουν δυνάμεις για τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν, για την Euroleague.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το παιχνίδι στην Ιταλία, απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο παιχνίδι του Mediolanum Forum αναμένεται να έχουν επιστροφές στην 12άδα και να παρουσιαστούν ακόμα πιο γεμάτοι, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος απουσίαζαν από τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα και ΑΕΚ, ωστόσο θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το παιχνίδι της Euroleague. O Σίκμα πήρε το ΟΚ των γιατρών για να ενισχύσει την ομάδα του άμεσα, ενώ και ο Γκος, με τη σειρά του αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ θα προσπαθήσει να προπονηθεί και στο Μιλάνο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι δύο παικτες αναμένεται να ενισχύσουν ποσοτικά αλλά και ποιοτικά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ένα παιχνίδι με υψηλή απαίτηση, στο οποίο η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος, έπειτα και την ήττα της 2ης αγωνιστικής στο ΣΕΦ κόντρα στους Καταλανούς.