Με Λαρεντζάκη η 12άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Με Λαρεντζάκη η 12άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Sportal newsroom 19:02 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 15.10.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα βρίσκεται στη 12άδα του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Νάιτζελ Ουίλαμς-Γκος στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο την δεύτερη νίκη του στην τρέχουσα Euroleague στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες έρχονται από τη νίκη κόντρα στην Ζάλγκιρις και την 100άρα απέναντι στον Άρη, για το πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετράει μια απουσία.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με την ομάδα του Κάουνας. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε στα πιτς, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να παίρνει τη θέση του στην 12άδα, επιστρέφοντας στην σύνθεση των Πειραιωτών στην Euroleague. Θυμίζουμε στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις ο διεθνής άσος έμεινε εκτός δράσης.

Αποθέωση Λούτσιτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η αντιπαλότητά τους έχει φέρει σπουδαίες μεταγραφές, είναι τα ξεκάθαρα φαβορί»
EUROLEAGUE

18:01 - 15.10.2024

Αποθέωση Λούτσιτς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η αντιπαλότητά τους έχει φέρει σπουδαίες μεταγραφές, είναι τα ξεκάθαρα φαβορί»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς μίλησε στην ιστοσελίδα basketnews.com, δίνοντας τα εύσημα στους δύο «αιωνίους» για την άνοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παραθέτοντας την γνώμη του για το glass floor, ενώ αποκάλυψε και το μέλλον του στην εθνική Σερβίας.

Από εκεί και πέρα, εκτός βρίσκεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να ανεβάσει στροφές σταδιακά, μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση. Σε μια εξέλιξη που αναμένεται να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα σε όλα τα επίπεδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Ουόκαπ, Ράιτ, Λαρεντζάκης, Βιλντόζα, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Φουρνιέ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο, Παρί - Παναθηναϊκός και καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη