Με πάγο στο γόνατο αποχώρησε από το κλειστό της Καλλιθέας ο Μπραζντέικις (pic)

Ίγκνας Μπραζντέικις

Με πάγο στο γόνατο αποχώρησε από το κλειστό της Καλλιθέας ο Μπραζντέικις (pic)

Χρήστος Τσάλτας 19:19 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν αγωνίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, κόντρα στο Περιστέρι, με τον Λιθουανό άσο να αποχωρεί με πάγο στο γόνατο από το κλειστό της Ρόδου.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Εύκολο έργο είχε απέναντι στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 84-64, παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Super Cup. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν.

Στη Ρόδο μαζί με τους νταμπλούχους Ελλάδας βρίσκεται και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που αποτελεί και το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, δίνοντας ποιότητα και λύσεις στην περιφέρεια.

Ο Iggy δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Μάλιστα με το πέρας της αναμέτρησης αναχώρησε από το κλειστό έχοντας τοποθετηθεί πάγος στο δεξί γόνατό του.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις αποχώρησε από το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο με πάγο στο γόνατο @Sportal

Ο Λιθουανός άσος βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έχουν υποχωρήσει σημαντικά, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάαδας το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων.