Με Πετρούσεφ - Ράιτ κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός και στο βάθος... Φαλ

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

© InTime

Με Πετρούσεφ - Ράιτ κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός και στο βάθος... Φαλ

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:00 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 10.10.2024

Ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Μόουζες Ράιτ και Φίλιπ Πετρούσεφ για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, υποδέχονται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (11/10, 21:15) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Με το φαληρικό γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει την πρώτη του νίκη στη σεζόν για την Ευρωλίγκα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ουκ ολίγες αλλαγές σε σχέση με πέρσι.

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε... σκληροί - Ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ θα λύσουν το πρόβλημα στα ριμπάουντ» (vid)
EUROLEAGUE

14:11 - 10.10.2024

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε... σκληροί - Ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ θα λύσουν το πρόβλημα στα ριμπάουντ» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στη Media Day και για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε που προηγήθηκε, αλλά και για αυτό με την Ζαλγκίρις που ακολουθεί.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού τις προηγούμενες βδομάδες, καθώς και τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, είχαν ως μοναδικούς σέντερ τον Μόουζες Ράιτ και τον Φίλιπ Πετρούσεφ, μιας και οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ήταν τραυματίες.

Στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, ο Πετρούσεφ έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία. Θα είναι κανονικά στη διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις. Αυτό καθησυχάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μιας και θα αναγκαζόταν να αλλάξει πολύ τα πλάνα του, αν είχε για μοναδική λύση στο «5» τον Ράιτ.

Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση
EUROLEAGUE

12:31 - 10.10.2024

Δεν προπονήθηκε ο Πετρούσεφ, αλλά παίζει με Ζαλγκίρις - Επέστρεψε ο ΜακΚίσικ στη δράση

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ταλαιπωρείται από ασθένεια και δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη (10/10), ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά. Επέστρεψε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Προφανώς, από την Πέμπτη (09/10) ο Μπαρτζώκας έχει έναν παραπάνω λόγω να χαμογελάει. Αυτό γιατί ο Μουσταφά Φαλ προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες. Ο Γάλλος σέντερ είχε σοβαρό τραυματισμό και για καλή του τύχη δεν χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι το οποίο θα τον κρατούσε για αρκετούς μήνες ακόμα εκτός δράσης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το σώμα του Φαλ είναι αρκετά ιδιαίτερο και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να... ρισκάρει κάτι ο Ολυμπιακός με τη χρησιμοποίησή του. Το γεγονός όμως ότι ο «δεινόσαυρος» της ομάδας θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση και θα βοηθήσει στα ματς της Euroleague, είναι πολύ σημαντικό. Ο Φαλ εκτός από τις πάρα πολύ σημαντικές βοήθειες που θα δώσει στα ριμπάουντ, κάπου που «πονούσε» ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, είναι και εξαιρετικός δημιουργικά σαν πεντάρι.