Ολυμπιακός: «Μην φοβάστε δεν δαγκώνουν, να σας... μυρίσουν θέλουν» (vid)
i

Κώστας Παπανικολάου / © Intime

Ολυμπιακός: «Μην φοβάστε δεν δαγκώνουν, να σας... μυρίσουν θέλουν» (vid)

Sportal newsroom 11:53 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στην Άλμπα και διατηρήθηκε στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Τα μάτια των παικτών του Μπαρτζώκα γυάλιζαν και πάλι και η κάμερα συνέλαβε κάποια πλάνα που δείχνουν το κλίμα...

Ο Τόμας Ουόκαπ το είχε πει ξεκάθαρα: «Είμαστε μια αγέλη πεινασμένων λύκων»... Ο Ολυμπιακός φέτος είναι ένα μπασκετό φαινόμενο. Οι παίκτες του μπαίνουν αποφασισμένοι στο παρκέ, ανεξαρτήτως αντιπάλου και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη. 

Αυτό συνέβη και στο Βερολίνο. Κόντρα στην Άλμπα οι ερυθρόλευκοι πιστοποίησαν για μια ακόμα φορά ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα και με τη νίκη τους διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και με μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοφ που για μια ακόμα φορά ήταν «διαστημικός», σκόρπισαν τους Βερολινέζους, κερδίζοντάς του με μεγάλη διαφορά. 

Η φάση του αγώνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολόκληρης της 24ης αγωνιστικής, ήταν το πόστερ του Παπανικολάου. Η ομάδα του Πειραιά βγήκε στον αιφνδιασμό, ο Ουόκαπ έκανε πάσα πίσω από την πλάτη στον αρχηγό του κι αυτός που ερχόταν σαν τρέιλερ σηκώθηκε κατεδαφίζοντας το καλάθι, ενώ πήρε και φάουλ από τον αντίπαλό του. 

Η σημερινή «καλημέρα» του Ολυμπιακού είχε άρωμα από Βερολίνο. Oι ερυθρόλευκοι πόσταραν τους πανηγυρισμούς των Παπανικολάου και Ουόκαπ που το μάτι τους γυάλιζε και από κάτων έγραψαν «Καλημέρα. Μη φοβάστε δεν δαγκώνουν. Να σας μυρίσουν θέλουν»...