Η «τρέλα» μετά το τρίποντο ΜακΚίσικ, η αγκαλιά Τζέιμς - Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα στην παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μονακό (vid)

Η «τρέλα» μετά το τρίποντο ΜακΚίσικ, η αγκαλιά Τζέιμς - Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα στην παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μονακό (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:41 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με την παρακάμερα της αναμέτρησης του αγώνα απέναντι στη Μονακό. από το οποίο... δεν λείπει τίποτα!

Ο Ολυμπιακός, με όπλο το κατάμεστο ΣΕΦ, πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Μονακό και έφτασε τις 4 σερί νίκες στη Euroleague.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν πολλές αφορμές στον κόσμο να ενθουσιαστεί και να πανηγυρίσει, με αποκορύφωμα το τρίποντο του Σακίλ ΜακΚίσικ, το οποίο έθεσε και τις βάσεις για την επικράτηση στο τέλος. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο με όλα όσα... δεν είδατε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό, στο οποίο ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του κόσμου στα μεγάλα καλάθια των Ερυθρόλευκων, αλλά και η αγκαλιά του Μάικ Τζέιμς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κίνηση που δείχνει τον αλληλοσεβασμό ανάμεσα στους δύο άντρες, όπως τον περιέγραψε και ο ίδιος ο Αμερικανός στο Sportal

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μονακό: 

🔴Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής