Sold out το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα!

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Sold out το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:18 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης απέναντι στην Μπαρτσελόνα εξαντλήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το... καλημέρα τα sold out τη φετινή σεζόν! 

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, αυτό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να δίνει έτσι βροντερό παρών στο ΣΕΦ από το ξεκίνημα της σεζόν! 

Sportal Euroleague Show: Απόψε στις 23:00, όλη η δράση από το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη
EUROLEAGUE

11:38 - 13.10.2023

Sportal Euroleague Show: Απόψε στις 23:00, όλη η δράση από το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Euroleague και το Sportal Euroleague Show είναι και πάλι εδώ! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου, και με τον Δημήτρη Αγραβάνη καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής, αναλύουν τα στοιχεία του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η φετινή σεζόν συνεχίζεται δυναμικά! Μετά το sold out στα εισιτήρια διαρκείας, το πρώτο sold out σε επίσημο αγώνα είναι γεγονός και «ήρθε» μόλις στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας στο ΣΕΦ! Τα εισιτήρια για την αποψινή (13/10, 21.15) με την Μπαρτσελόνα εξαντλήθηκαν! Είμαστε σίγουροι πως και φέτος όλες τις μάχες θα τις δώσουμε ΜΑΖΙ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! This Ιs Piraeus! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight