Υπογράφει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας η Καρλάφτη στον Ολυμπιακό

Η Ρένια Καρλάφτη (Νο.14) με τη φανέλα του Ολυμπιακού

i

© Intime

Υπογράφει νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας η Καρλάφτη στον Ολυμπιακό

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:58 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:52 - 29.05.2024

Έτοιμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό διάρκειας δύο ετών είναι η Ρένια Καρλάφτη.

«Άγκυρα» στον Πειραιά ρίχνει η Ρένια Καρλάφτη. Η Ελληνίδα παίκτρια είναι κοντά στην ανανέωση με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal θα υπογράψει νέο συμβόλαιο δύο ετών με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-2 νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Ρένια Καρλάφτη αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε τελικά να αποσπάσει την υπογραφή της Ελληνίδας παίκτριας.

Η Ρένια Καρλάφτη αποτέλεσε ένα σημαντικό «γρανάζι» για τον Θάνο Νίκλα στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η 26χρονη παίκτρια ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 6.1 πόντους μέσο όρο, 0.6 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Η Ελληνίδα παίκτρια κατέγραψε 81.2% στις βολές, 81% στο δίποντο και 41.2% στο τρίποντο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τη Ρένια Καρλάφτη θα πάρουν σειρά και άλλες Ελληνίδες αφού πρόθεση της ομάδας του Πειραιά είναι να διατηρήσει όλον τον ελληνικό κορμό, που έχει οδηγήσει την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Θάνος Νίκλας.

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

Ξανά στον Πειραιά: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε τον τίτλο στο μπάσκετ γυναικών
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

15:29 - 28.04.2024

Ξανά στον Πειραιά: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε τον τίτλο στο μπάσκετ γυναικών

Στον πέμπτο τελικό της Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός επικράτησε με άνεση του Παναθηναϊκού, έφθασε στο υπέρ του 61-45 και πήρε για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου», είχε δηλώσει μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Ολυμπιακό η Ρένια Καρλάφτη.