Τοποθετήθηκαν τα κόκκινα καθίσματα στο ΣΕΦ όπως αποκάλυψε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ!

Τοποθετήθηκαν τα κόκκινα καθίσματα στο ΣΕΦ όπως αποκάλυψε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ!

Sportal newsroom 18:33 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 31.08.2024

Στο πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν τα κόκκινα καθίσματα, όπως φάνηκε από το story στα social media του Ναζ Μήτρου-Λονγκ

Τα νέα κόκκινα καθίσματα στο χώρο που ρίσκονταν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν και έχουν δώσει μια άλλη αίσθηση στο εσωτερικό του κλειστού στο ΣΕΦ!

Τα πορτοκαλί καθίσματα που βρίσκονταν στο πέταλο που είναι οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό με σκοπό να αντικατασταθούν με νέα, κάτι που έγινε και πλέον με τα καινούργια κόκκινα καθίσματα δίνεται ένας αέρας ανανέωσης στο κλειστό του Νέου Φαλήρου.

Πρόκειται για μια από τις ενέργειες που κάνει η ΚΑΕ στο πλαίσιο των ανανεωτικών κινήσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Stoiximan Basket League και στην Euroleague.

Μάλιστα, την... είδηση της αλλαγής των καθισμάτων έδωσε η ανάρτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στα social media μ' ένα story στο instagram, όπου φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί τα νέα κόκκινα καθίσματα, ενώ κάποια μαύρα σχηματίζουν τον αριθμό 7.

Οι κινήσεις που αφορούν την βελτίωση των εσωτερικών χώρων του κλειστού θα συνεχιστούν από την ΚΑΕ το επόμενο διάστημα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Το story του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο instagram:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!