Εκτός Basket League ο Μπραζντέικις

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις στον Ολυμπιακό

Εκτός Basket League ο Μπραζντέικις

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο ξένος του Ολυμπιακού που έμεινε εκτός λίστας στον ΕΣΑΚΕ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να το αλλάξουν αυτό.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός Basket League για τον Ολυμπιακό.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, για την ώρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αφήνει εκτός της 7άδας των ξένων του Ολυμπιακού, κάτι που, εάν θέλουν οι Ερυθρόλευκοι, μπορούν να το αλλάξουν μέχρι την Παρασκευή.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League δηλώνονται μέχρι 7 ξένοι και μπορούν να παίξουν οι 6, με τον Ολυμπιακό να μην έχει για αρχή στην διάθεσή του τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες τρεις στον δεύτερο με την τελευταία να μπορεί να γίνει πριν το ξεκίνημα των ελληνικών play-offs.

Ίγκνας Μπραζντέικις © Intime

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός θα έχει στην διάθεσή του για αρχή τους Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Αϊζάια Κάνααν, Λουκ Σίκμα, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Θυμίζουμε πως ο Τόμας Ουόκαπ παίζει ως Έλληνας, έχοντας πλέον στην κατοχή του το ελληνικό διαβατήριο.

Στην Euroleague βέβαια δεν έχει καμία σημασία αυτό, καθώς ο αριθμός των ξένων είναι απεριόριστος. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις λοιπόν, έχοντας πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (3/10) και να γκαζώνει, προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στην 12άδα για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (06/10), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Euroleague.