Ολυμπιακός: «Nα αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο»

Μπαρτζώκας - Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: «Nα αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:01 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 13.06.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή της, ευχαρίστηκε τους χιλιάδες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ στο τέταρτο τελικό, ενώ τόνισε πως περιμένει στο ΟΑΚΑ το ίδιο αυστηρά μέτρα με αυτά που επιβλήθηκαν στο ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε σχετικά με τις συλλήψεις που έγιναν στο ΣΕΦ και για τις οποίοες εξέδωσε ανακοίνωση η Θύρα 7.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους χιλιάδες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο ΣΕΦ, αναφέρει πως «με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού», ενώ η ανακοίνωση κλείνει με τους Ερυθρόλευκους να ζητούν να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα και στον πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Θύρα 7 κατά Γιαννακόπουλου: «Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά πάντα εις βάρος του κόσμου του Ολυμπιακού»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:30 - 13.06.2024

Θύρα 7 κατά Γιαννακόπουλου: «Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά πάντα εις βάρος του κόσμου του Ολυμπιακού»

Η Θύρα 7 έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία τάσσεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με αφορμή την ένταση στην άφιξη στην αποστολή των Πρασίνων.