Συνεχίζονται οι επαφές Ολυμπιακού – Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Συνεχίζονται οι επαφές Ολυμπιακού – Ντόρσεϊ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:38 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 22.06.2024

Ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζουν τις επαφές προκειμένου να φτάσουν στην οριστική συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζουν τις συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Η πλευρά του Ολυμπιακού θέλει έναν παίκτη με την ποιότητα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, το σουτ του και την ικανότητά του στο ένας εναντίον εντός, ενώ το γεγονός πως είναι Έλληνας μπορεί να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα σε τεράστιο βαθμό τη νέα σεζόν.

Από την άλλη ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να παίξει ξανά το καλύτερό του μπάσκετ και αυτό το έκανε στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ουσιαστικά λοιπόν και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν τη νέα σεζόν.

Θα πει κανείς «σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε;», όπως λέει και το άσμα. Στις διαπραγματεύσεις όμως, ποτέ δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Τάιλερ Ντόρσεϊ ©Intime

Η κάθε πλευρά παλεύει για να πετύχει την καλύτερη συμφωνία, ενώ παράλληλα υπάρχει και η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει συμβόλαιο με τον παίκτη, το οποίο ναι μεν δεν θέλει να κρατήσει, όμως με την περιορισμένη αγορά, δεν θα της κάτσει και άσχημα να κρατήσει.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, οπότε σύντομα αυτό το «σίριαλ» αναμένεται να τελειώσει, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του… γάμου.