Το παλεύει μέχρι τέλους ο Βεζένκοφ για να παίξει στο Game 3

Σάσα Βεζένκοφ

i

@ Intime

Το παλεύει μέχρι τέλους ο Βεζένκοφ για να παίξει στο Game 3

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:11 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ μέχρι και την τελευταία στιγμή θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να παίξει στον τρίτο τελικό και να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού στην μάχη για τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ θέλει σαν τρελός να παίξει στον τρίτο τελικό, με τον αστέρα του Ολυμπιακού να παλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του. 

Ο σταρ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον δεύτερο τελικό και άμεσα αποχώρησε για να κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν οστικό οίδημα. Εκεί ήταν και η στιγμή που το τεράστιο πείσμα του Σάσα Βεζένκοφ βγήκε μπροστά. 

Ο MVP της Euroleague πήγε αμέσως στο ΣΕΦ, όπου και έμεινε μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να κάνει θεραπεία στο πονεμένο του δεξί γόνατο. Από εκεί και πέρα οι θεραπείες έγιναν σταθερό κομμάτι του για πολλές ημέρες. 

Κάθε μια από τις ημέρες που μεσολάβησαν ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στον μεγάλο αγώνα του ΣΕΦ

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ θα προσπαθήσει να παίξει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ευελπιστεί ο σταρ του να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να δώσει το «παρών» στο τζάμπολ του αγώνα, ακόμα και χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει προπόνηση τις προηγούμενες ημέρες. 

Σλούκας: Επιστρέφει και... κάτι χρωστάει στα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:19 - 11.06.2023

Σλούκας: Επιστρέφει και... κάτι χρωστάει στα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας είναι και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να ξεπερνά την γαστρεντερίτιδα και να ετοιμάζεται να... δώσει αυτά που χρωστάει φέτος στον Παναθηναϊκό!

Φυσικά αυτό δεν είναι σε θέση ούτε ο ίδιος ο Σάσα Βεζένκοφ να το γνωρίζει αυτή τη στιγμή, καθώς θα δοκιμάσει πριν το ματς να είναι εκεί και να παίξει. Περισσότερα όμως γι αυτή την υπόθεση θα είμαστε όλοι σε θέση να γνωρίζουμε λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.