O Φουρνιέ «συστήθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού με ηγετική εμφάνιση κόντρα στην Ζάλγκιρις (vid)

Εβάν Φουρνιέ

O Φουρνιέ «συστήθηκε» στον κόσμο του Ολυμπιακού με ηγετική εμφάνιση κόντρα στην Ζάλγκιρις (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:43 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:34 - 12.10.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη του στην φετινή Euroleague, επικρατώντας της Ζάλγκιρις, στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που ο Εβάν Φουρνιέ έδειξε την ικανότητά του στην εκτέλεση.

Η πρώτη νίκη στην φετινή Euroleague ήρθε για τον Ολυμπιακό, στο «σπίτι» του, το ΣΕΦ και μπροστά στο κοινό του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια και άντεξε στην πίεση της Ζάλγκιρις στα τελευταία λεπτά, όταν και μάζεψε τη διαφορά, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν το πιο σημαντικό απ' όλα.

Το παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο έφερε την υπογραφή του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος σταρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. στο ΣΕΦ και έδειξε πως θα είναι ο παίκτης που θα αλλάζει το επίπεδο παιχνιδιού της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το κοντέρ για τον Γάλλο σούπερ σταρ έγραψε 15 πόντους με 4/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/7 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 24:45 λεπτά στο παρκέ, ξεδιπλώνοντας ένα σημαντικό μέρος της ικανότητάς του να επηρεάζει το παιχνίδι με πολλούς τρόπους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού, στο πρώτο ημίχρονο, ο Φουρνιέ ήταν ο παίκτης που έδωσε τον ρυθμό με τους γρήγορους πόντους του, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Παρά τους 15 πόντους που πέτυχε σε κανένα σημείο δεν εκβίασε καταστάσεις, φροντίζοντας να επηρεάσει το παιχνίδι με την ποιότητά του, αλλά και την ηρεμία που έβγαζε σε κρίσιμες στιγμές. Κάτι που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν.

00:29 - 12.10.2024

Οι 15 πόντοι του Φουρνιέ στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζάλγκιρις

Ο Εβάν Φουρνιέ πέτυχε 15 πόντους στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζάλγκιρις (74-68) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις 74-68: Βεζένκοφ & Φουρνιέ για την πρώτη νίκη της σεζόν με... υποψία θρίλερ