Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη»
i

©InTime

Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη»

Ευτυχία Οικονομίδου 00:16 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 12.10.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ αναγνωρίζει πως ακόμη ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο, ωστόσο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της Ζάλγκιρις

Ένα από τα «κλειδιά» στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις για την 2η αγωνιστική της Euroleague ήταν ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ αναγνώρισε πως χρειάζεται ακόμη χρόνος, καθώς η νίκη ήρθε χωρίς να πραγματοποιήσει η ομάδα του το καλύτερο παιχνίδι της, ωστόσο ήταν ευχαριστημένος από το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Εβάν Φουρνιέ που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 24.45 λεπτά συμμετοχής στάθηκε και στην άμυνα επισημαίνοντας πως θέλει ο ίδιος να βοηθήσει πρώτα στην άμυνα και στη συνέχεια να δώσει τη λύση στην επίθεση.

«Πρώτο εντός έδρας ματς για εμένα, μπροστά στο κοινό μας. Είμαι ενθουσιασμένος, πήραμε την νίκη. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη. Η νίκη είναι νίκη. Η Ζαλγκίρις έπαιξε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί μετά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα» δήλωσε ο Γάλλος άσος στο flash interview μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Και συμπλήρωσε: «Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει μαζί για χρόνια. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω πώς θα βοηθήσω παραπάνω. Είμαι επιθετικός, προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο, να ηγούμαι με τη φωνή και το παράδειγμά μου. Θέλω πρώτα να δίνω λύσεις στην άμυνα και μετά θα έρθουν τα πράγματα και στην επίθεση».