Ο Φουρνιέ επαναφέρει τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Ο Φουρνιέ επαναφέρει τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ευτυχία Οικονομίδου 19:00 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 02.09.2024

Ο δρόμος έχει ανοίξει για την άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις αυτές να οδηγούν τον Φιλίπ Πετρούσεφ προς τον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού.

Την καλύτερη έκπληξη τη φυλούσε για το τέλος ο Ολυμπιακός για τους φιλάθλους του, καθώς φέτος η ομάδα του Πειραιά θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του. Ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στην Ευρώπη.

Η άφιξή του Γάλλου γκαρντ/ φόργουορντ στο Φάληρο θα προκαλέσει πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και θα αναγκαστούν να γίνουν αλλαγές για χωρέσουν όλοι στο πλάνο της νέας σεζόν.

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!
EUROLEAGUE

18:39 - 02.09.2024

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!

Η εποχή που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εφάρμοζαν το «σεμνά και ταπεινά» στο μπάτζετ του Ολυμπιακού πέρασε ή τουλάχιστον τίθεται σε παύση… διαρκείας. Μετά την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η επισημοποίηση της συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα είναι πλουσιοπάροχο.

Το καμπανάκι χτυπάει για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που ήδη η άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ είχε δυσχεραίνει τη θέση του και τον αγωνιστικό χρόνο που θα έπαιρνε, όμως τώρα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα. Οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν άμεσα το μέλλον του Σέρβου, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ερυθρό Αστέρα, που περιτριγύριζε την περίπτωσή του όλο το καλοκαίρι, ως δανεικός για έναν χρόνο.

Οι συμπατριώτες του ήθελαν πολύ να φέρουν τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στον Ερυθρό Αστέρα με το σενάριο αυτό να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ αν επιβεβαιωθεί η άφιξη του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος φόργουορντ/ σέντερ δεν θα αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες παρά μόνο θα τους αποχωριστεί για έναν χρόνο, ώστε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

«Πετρούσεφ ή τίποτα»: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθαρίζει...
EUROLEAGUE

09:50 - 26.08.2024

«Πετρούσεφ ή τίποτα»: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθαρίζει...

Για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για τον Φιλίπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού και αυτή τη φορά είπε πως «αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο, τότε σημαίνει ότι το ρόστερ μας έκλεισε».

Άλλωστε, στις θέσεις «4» και «5» ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά υπερπλήρης με τους Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Μόουζες Ράιτ, ενώ τη θέση «3» θα τη μοιράζεται ο Κώστας Παπανικολάου με τον Εβάν Φουρνιέ.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση από τους «ερυθρόλευκους» με το... φαβορί να είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ καθώς το ρόστερ του κόουτς Μπαρτζώκα είναι ασφυκτικά γεμάτο και ο χρόνος συμμετοχής του θα ροκανιστεί αρκετά. Μπορεί ο προπονητής του Ολυμπιακού να τον έχει στηρίξει ανοιχτά πολλές φορές κι ο ίδιος να έχει υπηρετήσει τους Πειραιώτες με σταθερότητα και πάθος όλα αυτά τα χρόνια, όμως η ευκολία του Φουρνιέ να παίζει στις θέσεις «2» και «3» είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!