«Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τον Φουρνιέ στη βραδιά του Πρίντεζη»

Εβάν Φουρνιέ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τον Φουρνιέ στη βραδιά του Πρίντεζη»

Sportal newsroom 23:44 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 02.09.2024

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη βόμβα του Εβάν Φουρνιά και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα τον παρουσιάσει στον κόσμο του στην ξεχωριστή βραδιά του Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση... ματ φέρνοντας τον Εβάν Φουρνιέ στον Πειραιά κάνοντας έτσι μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις στη EuroLeague τη φετινή off season.

Όπως είναι λογικό επικρατεί φρενίτιδα στις «ερυθρόλευκες» τάξεις με τον κόσμο των Πειραιωτών να ανυπομονούν να υποδεχτούν τον 31χρονο NBAer.

Ο Ολυμπιακός, έναν χρόνο μετά τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, τιμάει και τον έτερο μεγάλο αρχηγό του, τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Πρι» θα δει τη φανέλα με τον αριθμό 15 να αποσύρεται στην οροφή του ΣΕΦ και να παίρνει θέση μια για πάντα στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας του Πειραιά.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο κόσμος θα αποτελέσει τον μεγάλο καλεσμένο. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα φιλικό προς τιμήν του Πρίντεζη και το φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, εκείνη είναι η βραδιά που η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ επέλεξε να παρουσιάσει τον νέο παίκτη της στον κόσμο της που θα έχει γεμίσει το γήπεδο για να γιορτάσει τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και αν αυτό επιβεβαιωθεί, να καλωσορίσει τον 31χρονο Γάλλο γκαρντ/ φόργουορντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!