Ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο Sportal: «Ένιωσα νοσταλγία - Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη προοπτική»

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο Sportal: «Ένιωσα νοσταλγία - Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη προοπτική»

Ευτυχία Οικονομίδου 01:18 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 12.10.2024

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε στο Sportal για την επιστροφή του στο ΣΕΦ και για τη γνώμη του γύρω από τη νέα εικόνα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ για τη σεζόν 2024-2025 για τον Ολυμπιακό και πρώτη νίκη στη φετινή Euroleague. Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν Ζαλγκίρις για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και σε ένα ματς που είχε φινάλε... θρίλερ, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 74-68 .

Πάντα το ματσάρισμα αυτών των δύο ομάδων είναι μία συνάντηση παλιών γνωρίμων με τους παίκτες τόσο των Πειραιωτών, όσο και των Λιθουανών να έχουν κάνει το πάρε-δώσε μία όμορφη... συνήθεια.

Ένας εξ' αυτών είναι φυσικά και ο Ίγκνας Μπραζντέικις ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα, όμως τη φετινή σεζόν επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και φάνηκε να ξαναβρίσκει και πάλι τον εαυτό του μιας και στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είχε καταφέρει ακόμη να... δέσει.

Μετά, λοιπόν, το επιτυχημένο «ντεμπούτο» στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου σημείωσε 17 πόντους συνέχισε και στη δεύτερη αγωνιστική όντας θετικός για τον κόουτς Τρινκιέρι με 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και μία ασίστ στην επιστροφή του στα.... γνώριμα μέρη για την οποία μίλησε στο Sportal μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Ίγκνας Μπραζντέικις στο Sportal:

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα του να επιστρέψω εδώ. Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις. Το παιχνίδι δεν πήγε με τον τρόπο μας. Ήταν απίστευτα ανταγωνιστικό. Πάντα είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους».

Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)
EUROLEAGUE

00:07 - 12.10.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Euroleague και έπλεξε το εγκώμιο του Μουστάφα Φαλ, τον οποίο χαρακτήρισε κολώνα των Πειραιωτών.

Για την εικόνα της Ζαλγκίρις στο ματς: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε λίγο αγχωμένοι και δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Αδυνατούσαμε να κάνουμε το οτιδήποτε σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ωστόσο, δώσαμε βάση στην αθλητικότητά μας κι έτσι μπορέσαμε να πιέσουμε στην άμυνα».

Για τα συναισθήματά του που γύρισε στη Ζαλγκίρις: «Νιώθω υπέροχα που γύρισα. Είμαι χαρούμενος που παίζω και είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Είναι απίστευτο και μόνο το γεγονός ότι είμαι έξω στο παρκέ».

Η συνάντηση με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό: «Είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες εδώ γύρω στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ όμορφο και ένιωσα νοσταλγία, ωραία συναισθήματα, κάναμε αστεία. Ήμουν χαρούμενος που είδα τα παιδιά».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια πάρα πολύ ταλαντούχα ομάδα κι έχει πολλή προοπτική. Απλώς εξαρτάται στο πως θα καταφέρουν να δέσουν και πως θα αποκτήσουν χημεία μεταξύ τους».