Ο Κίναν Έβανς εντόπισε... πολεμιστές «έτοιμους για μάχη» στα στενά της Αθήνας! (pic - vid)

Κίναν Έβανς

Ο Κίναν Έβανς εντόπισε... πολεμιστές «έτοιμους για μάχη» στα στενά της Αθήνας! (pic - vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:00 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 16.10.2024

Ο Κίναν Έβανς δείχνει πως χρειάζεται λίγο χρόνο να... συνηθίσει την ελληνική πραγματικότητα η οποία το μόνο σίγουρο είναι πως του προκαλεί μεγάλη εντύπωση, καθώς εντόπισε δύο από τους... 300 στους δρόμους της Αθήνας.

Τη... μάχη των Θερμοπυλών αναβίωσε στα στενά της Αθήνας ο Κίναν Έβανς, οποίος έμεινε άναυδος από τις εικόνες που αντίκρισε στο κέντρο της πρωτευουσας.

O 28χρονος γκαρντ περιμένει πως και πως να ξεκινήσει δουλειά με τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη στις αρχές του 2023, κάτι που όμως δεν επηρέασε το deal με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σακίλ ΜακΚίσικ ή αλλιώς ο άνθρωπος που δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα
EUROLEAGUE

14:05 - 16.10.2024

Σακίλ ΜακΚίσικ ή αλλιώς ο άνθρωπος που δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ο «game changer» στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο. Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, αποθεώθηκε για την εξαιρετική του εμφάνιση αλλά και για την νοοτροπία του τόσο από τον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα όσο κι από τον Ετόρε Μεσίνα.

Ο Έβανς βρίσκεται στην Αθήνα και φαίνεται πως προσπαθεί να συνηθίσει τα δεδομένα της Ελλάδας, εξάλλου κάτι παρόμοιο έκανε και ο Εβάν Φουρνιέ πρώτα με το σουβλατζίδικο, μετά με το μπαρμπέρικο κι έπειτα το βιβλιοπωλείο. Έτσι σειρά πήρε και ο Κίναν που ήρθε σε άμεση επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο γκαρντ του κόουτς Μπαρτζώκα έκανε τις βόλτες του στο κέντρο με το αυτοκίνητό του, όπου εντόπισε δύο πολίτες που ήταν ντυμένοι σαν... πολεμιστές. Δεν έχασε χρόνο και τράβηξε βίντεο όσα αντίκρισε γράφοντας: «Πηγαίνοντας στη μάχη ένα απόγευμα Τετάρτης», όπως ανάρτησε με περίσσιο χιούμορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.