ΜακΚίσικ: «Ούτε στο ΟΑΚΑ δεν μου έχουν μιλήσει έτσι ποτέ»!
i

© Intime

ΜακΚίσικ: «Ούτε στο ΟΑΚΑ δεν μου έχουν μιλήσει έτσι ποτέ»!

Sportal newsroom 23:44 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 04.10.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν έκρυψε την οργή του για την απρεπή συμπεριφορά του οπαδού της Φενέρμπαχτσε που τον οδήγησε και σε μια τεχνική ποινή

Εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δέχθηκε τεχνική ποινή στο 34’ γιατί θέλησε να ζητήσει το λόγο για τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο οπαδός της τουρκικής ομάδας προς τον ίδιο τον φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ποτέ έξι χρόνια στο ΟΑΚΑ δεν του έχουν μιλήσει με τόσο άσχημο τρόπο.

«Μου μίλησε άσχημα από την εξέδρα, δεν ήταν κάτι ρατσιστικό αλλά ήταν πολύ άσχημη συμπεριφορά. Παίζω έξι χρόνια κόντρα στον Παναθηναικό αλλά πότε δεν μου έχουν μιλήσει έτσι!» δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Και συμπλήρωσε: «Θα γίνουν τα απαραίτητα από την Ευρωλίγκα φαντάζομαι αλλά είναι εξευτελιστικές τέτοιες συμπεριφορές, πραγματικά γελοίες. Δεν μπορεί κάποιος να προβοκάρει έτσι. Το έλεγα συνέχεια στους διαιτητές αλλά δεν έκαναν κάτι. Καταλαβαίνω την τεχνική ποινή που δέχτηκα αλλά οι παλμοί μου ήταν σε πολύ μεγάλα επίπεδα».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ επικεντρώθηκε στις απουσίες λέγοντας: «Όσο για το ματς μας λείπουν οι ψηλοί, ο Μιλουτίνοφ, ο Φαλ, ο Ράιτ προσπαθεί. Δύσκολο ματς, το τι κάναμε λάθος θα το δούμε στον Πειραιά. Είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και ίταν επιστρέψουν αυτοί θα ανέβει και ο βαθμός ετοιμότητας μας».