Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλουτίνοφ (vid)

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλουτίνοφ (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 14:35 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.10.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε κανονικά στην ομαδική προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Ολίμπια Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Ολίμπια Μιλάνο (15/10, 21:15) για τις ανάγκες της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague και σηματοδοτεί το πρώτο παιχνίδι της διαβολβδομάδας που ακολουθεί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ μετά από 4.5 μήνες απουσίας, είδε και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να ενσωματώνεται στην πρώτη ομαδική προπόνηση, που από τις αρχές του Σεπτέμβρη ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Παράλληλα και ο Φιλίπ Πετρούσεφ που ταλαιπωρούταν από ίωση ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα.

Μπαρτζώκας: «Χωρίς Γκος κόντρα στην Αρμάνι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:34 - 13.10.2024

Μπαρτζώκας: «Χωρίς Γκος κόντρα στην Αρμάνι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το πότε θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, ενώ έκανε λόγο και για τον χρόνο συμμετοχής που μοιράζει στους παίκτες του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Σέρβος σέντερ βέβαια, δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό, καθώς μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στην Stoiximan GBL τόνισε: «Έχουμε μόνο μια προπόνηση, μόνο τακτικής γιατί παίζουμε την Τρίτη, οπότε πρέπει να πάρει πάνω από 3 προπονήσεις για να παίξει ένα ματς μετά από έναν μήνα απουσίας. Όσο γρηγορότερα μπει, τόσο το καλύτερο για εμάς. Έχουμε 15-16 παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να είναι στη 12άδα. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές, αλλά όλοι μπορούν να βρεθούν και εκτός 12άδας».