Ο Μήτρου Λονγκ φεύγει, ο Πάπας έρχεται

Ναζ Μήτρου - Λονγκ

Ο Μήτρου Λονγκ φεύγει, ο Πάπας έρχεται

Νίκος Καλαμπάκας 14:33 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 11.07.2024

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει... δίχτυα στον Τζορτζ Πάπας αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Ναζ Μήτρου Λονγκ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες!

Ο Ολυμπιακός προχωράει την απόκτηση του Τζορτζ Πάπας, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, λίγους μόνο μήνες μετά την απόφασή του να πάει στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν και για το λόγο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει να βρει τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

Η ομάδα του Πειραιά ήδη έχει προχωρήσει στην απόκτηση των Λούκα Βιλντόζα, Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Από αυτούς μόνο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ διαθέτει ελληνικό διαβατήριο, μια υπόθεση στην οποία ο Ολυμπιακός «πονάει» αρκετά, αφού πλέον οι θέσεις των Ελλήνων στην ομάδα του Πειραιά καταλαμβάνονται από τους Παπανικολάου, Ουόκαπ, Ντόρσεϊ, Μήτρου Λονγκ και Λαρεντζάκη. O Λούντζης μάλλον δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, φευγάτος από το μεγάλο λιμάνι της χώρας είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ο οποίος τη νέα σεζόν μάλλον δεν θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε στη λύση του Τζορτζ Πάπας. Ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζει καλά την ομάδα του Πειραιά και μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτησή του προκειμένου να έχει λύσεις στην Basket league, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.