Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν κουβέντα, ο Γιασικεβίτσιους μου επιτέθηκε και ήταν ασεβής»
i

© Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν κουβέντα, ο Γιασικεβίτσιους μου επιτέθηκε και ήταν ασεβής»

Sportal newsroom 23:05 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 04.10.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην... φωτιά που άναψε στο φινάλε του αγώνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Οργισμένος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε και το επεισόδιο που υπήρξε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την συμπεριφορά του Λιθουανού προπονητή της τουρκικής ομάδας, που δεν του έδωσε όπως υποστήριξε το χέρι του!

«Έπρεπε να αποφύγουνε πολλά πράγματα. 7 λάθη, κάναμε χαζά πράγματα. Δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ, δεν είχαμε σκληράδα, κυρίως στην άμυνα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να παίζουμε κάθε ματς σα να είναι το τελευταίο» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Όσο για το επεισόδιο με τον Γιασικεβίτσιους, εξήγησε: «Είχαμε από μία τεχνική ποινή στο ματς, πήγα να του δώσω το χέρι μου και ήταν ασεβής ο Σάρας».

Η ατμόσφαιρα βάρυνε στη λήξη της αναμέτρησης των δυο ομάδων στην πρεμιέρα της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένος από την συμπεριφορά του συναδέλφου του.

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, επισήμανε: «Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όσο για το επεισόδιο στο φινάλε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ξεκαθάρισε: «Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσε το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές».