Μπαρτζώκας: «Προφανώς και κρίθηκε η πρώτη θέση»! (vid)
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Προφανώς και κρίθηκε η πρώτη θέση»! (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:49 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στο πρώτο σχόλιο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, αναγνώρισε πως έχει κριθεί η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και στο γεγονός ότι υπήρχε η ευκαιρία στο τέλος να περάσει μπροστά ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παράλληλα, αναγνώρισε τη δυσκολία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο όπως είχαν ήδη εξελιχθεί τα πράγματα και επισήμανε πως η ομάδα του θα είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για το πρωτάθλημα.

«Η αλήθεια είναι πως κάναμε την προσπάθειά μας. Είχαμε την ευκαιρία μάλιστα να περάσουμε μπροστά αν έβαζε το γκολ - φάουλ ο Γκος στο τέλος του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι σε καλύτερη κατάσταση. Θα τους βάζαμε μεγαλύτερη πίεση αν παίζαμε πλήρεις» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πρώτο σχόλιο του στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Δεν παίξαμε ζώνη ποτέ» ήταν η απάντηση του σε ότι αφορά την τακτική στα τελευταία λεπτά, ενώ για το θέμα της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, είπε: «Προφανώς κρίθηκε η πρώτη θέση! Ακόμη και να κερδίζαμε πάλι θα ήταν δύσκολη η πρώτη θέση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος για το πρωτάθλημα».