Η φωτογραφία του Stoiximan Super Cup: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR
i

© Sportal

Η φωτογραφία του Stoiximan Super Cup: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR

Χρήστος Τσάλτας 15:08 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 27.09.2024

O Εβάν Φουρνιέ είχε την τιμητική του κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παραστάση ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας που φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Σούπερ Καπ ταξίδεψαν με προορισμό τη Ρόδο για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν 2024-25. Παναθηναϊκός AKTOR με Άρη και Ολυμπιακός με Περιστέρι θα ριχτούν στη... μάχη για τον πρώτο τίτλο. Από την Αθήνα βρέθηκαν στο «σμαραγδένιο» νησί, ενώ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μία αντίστοιχη διαδρομή με τον ίδιο τελικό προορισμό κάνει και ο Άρης.

Όταν εμφανίστηκε η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, πλήθος κόσμου περίμενε τους ερυθρόλευκους για μία φωτογραφία κι ένα αυτόγραφο. Αυτός που είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, την τιμητική του δεν ήταν άλλος από τον Εβάν Φουρνιέ, που η μεταγραφή του ξεσήκωσε τον Πειραιά με πολλά παιδάκια να περιμένουν να τον συναντήσουν.

© Sportal

Ωστόσο, το «κλικ» της ημέρας το χάρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, που φωτογραφήθηκε με νεαρό φίλαθλο του Παναθηναϊκού AKTOR με περίσσια άνεση και ευχαρίστηση.

© Sportal

Παράλληλα, πολλοί ήταν κι εκείνοι που έψαχναν την αποστολή του Παναθηναϊκού και περισσότερο τον Εργκίν Αταμάν για να βγουν μία φωτογραφία μαζί του.

Το πρόγραμμα του Σούπερ Καπ:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

17:15 / Παναθηναϊκός - Άρης (ΕΡΤ3)

20:45 / Ολυμπιακός - Περιστέρι (ΕΡΤ3)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

16:45 / μικρός τελικός (ΕΡΤ3)

20:30 / μεγάλος τελικός (ΕΡΤ3)