Συμφωνία Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ - Το status της παραχώρησης και ο ρόλος του Μπολομπόι

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

InTime

Συμφωνία Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ - Το status της παραχώρησης και ο ρόλος του Μπολομπόι

Παναγιώτης Ραμαντάνης 22:47 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 22.10.2024

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ήταν «διακαής» πόθος του Ερυθρού Αστέρα το καλοκαίρι, όμως οι τραυματισμοί του Ολυμπιακού, κράτησαν γερά τον Φίλιπ Πετρούσεφ στην ομάδα. Στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ελληνική ομάδα, όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του λίγες βδομάδες αργότερα.

Όπως σας είχε προϊδεάσει το Sportal, ο τραυματισμός του Τζόελ Μπολομπόι στον Ερυθρό Αστέρα, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας, να βγουν στην αγορά για να ψάξουν έναν παίκτη να αντικαταστήσει τον πολύπειρο σέντερ, ο οποίος για αρκετές βδομάδες δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αυτός ο τραυματισμός «επανέφερε» το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ στη σέρβικη ομάδα.

Ο Μπολομπόι επαναφέρει άμεσα το θέμα «Πετρούσεφ» στον Ερυθρό Αστέρα!
EUROLEAGUE

18:30 - 22.10.2024

Ο Μπολομπόι επαναφέρει άμεσα το θέμα «Πετρούσεφ» στον Ερυθρό Αστέρα!

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας - Φιλίπ Πετρούσεφ - Τζοέλ Μπολομπόι. Ένας τραυματισμός που επαναφέρει στο προσκήνιο το... φλερτ του καλοκαιριού. Ποια είναι τα κέρδη μίας τέτοιας εξέλιξης όμως;

Πλέον είναι θέμα... χρόνου όπως φαίνεται, για να επαναπατριστεί ο Πετρούσεφ και να φορέσει και πάλι τη φανέλα της πρώην του ομάδας. Με την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, ο χρόνος συμμετοχής του Φίλιπ έπεσε κατακόρυφα, ενώ πλέον είναι διαθέσιμος και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάζει από τη λίστα της Stoiximan GBL τον Πετρούσεφ, για να προσθέσει τον συμπατριώτη του.

Με τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Άλεκ Πίτερς στο «4», αλλά και τον Μόουζες Ράιτ να υπάρχει ως έξτρα λύση για τη θέση των σέντερ, ήταν αναμενόμενο να μην υπάρχει πολύς χώρος για τον Πετρούσεφ, με τον ίδιο βέβαια να μην «αρπάζει» την ευκαιρία κόντρα στην Αναντολού Εφές και να δείχνει ότι είναι μακριά από τα... νερά του.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον Πετρούσεφ και να «λύσει» το πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Τζόελ Μπολομπόι. Μία κίνηση που σίγουρα δεν «πονάει» τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που είναι πλήρεις πλέον στη front line.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σε 4 συμμετοχές φέτος στην Ευρωλίγκα, ο Πετρούσεφ έχει μέσο όρο 10.9 λεπτά συμμετοχής, με 5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου με τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να έχει ρόλο βασικού. Μέχρι τώρα, δεν προκύπτει πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου, προτού φύγει από τον Πειραιά, κάτι το οποίο θεωρούταν «δεδομένο» το καλοκαίρι, σε περίπτωση αποχώρησής του.