Ο Ράιτ έκανε την κορυφαία επίδοση στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Μόουζες Ράιτ

i

© Intime

Ο Ράιτ έκανε την κορυφαία επίδοση στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:21 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 13.10.2024

Ο Μόουζες Ράιτ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, ενώ έκανε και ρεκόρ καριέρας με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του απέναντι στον Άρη στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL και επικράτησε με άνεση και... 100άρα (102-72) ενόψει της δύσκολης διαβολοβδομάδας που ακολουθεί στην EuroLeague απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας και στην Αναντολού Εφές εκτός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν... γκάζι κόντρα στους Θεσσαλονικείς με τα θετικά της αναμέτρησης να επικεντρώνονται στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, στον σχεδόν... άχαστο Σάσα Βεζένκοφ και στον Μόουζες Ράιτ με το ρεκόρ καριέρας.

Ο εκρηκτικός σέντερ των Πειραιωτών πήρε τη σκυτάλη από τον Σάσα Βεζένκοφ που κυριαρχούσε ειδικά στο πρώτο μέρος του ματς με 22 πόντους με 8/9 σουτ και 5 ριμπάουντ και αποφάσισε όχι απλά να τον φτάσει, αλλά μάλιστα να τον ξεπεράσει.

Ο Ράιτ με την ενέργεια που τον διακατέχει σε κάθε παιχνίδι που φοράει τα «ερυθρόλευκα» είπε να κάνει με τεράστια άνεση ρεκόρ καριέρας στην Stoiximan GBL με τους 23 πόντους που σημείωσε απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, μάζεψε και 7 ριμπάουντ, ενώ δική του ήταν αναμφίβολα η καλύτερη στιγμή του ματς, όταν έκανε το εκπληκτικό poster κάρφωμα πάνω στον Τζέιμς Μπανκς που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Το προηγούμενο ρεκόρ πόντων που σημείωσε ο νεαρός σέντερ ήταν τον περασμένο Απρίλιο κόντρα στον Προμηθέα, όπου σημείωσε 21 πόντους μαζί με 5 ριμπάουντ. Το ρεκόρ καριέρας του Ράιτ στη EuroLeague είναι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στην 33η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με 20 πόντους και 4 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» στη Σερβία. Αυτό σημαίνει πως o 25χρονος Αμερικανός σημείωσε την κορυφαία επίδοση στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.