Επιβεβαιώση Ραζνάτοβιτς: Ο Πετρούσεφ πάει δανεικός στον Ερυθρό

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

©Intime

Επιβεβαιώση Ραζνάτοβιτς: Ο Πετρούσεφ πάει δανεικός στον Ερυθρό

Ευτυχία Οικονομίδου 19:45 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 02.09.2024

Ο δανεισμός του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα εξαιτίας της άφιξης του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Δείτε την ανάρτησή του.

Την καλύτερη έκπληξη τη φυλούσε για το τέλος ο Ολυμπιακός για τους φιλάθλους του, καθώς φέτος η ομάδα του Πειραιά θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του. Ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται μια... ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στην Ευρώπη.

Η άφιξή του Γάλλου γκαρντ/ φόργουορντ στο Φάληρο θα προκαλέσει πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ που έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς πλέον ο Ολυμπιακός θα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και θα αναγκαστούν να γίνουν αλλαγές για χωρέσουν όλοι στο πλάνο της νέας σεζόν.

Το καμπανάκι χτυπάει για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που ήδη η άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ είχε δυσχεραίνει τη θέση του και τον αγωνιστικό χρόνο που θα έπαιρνε, όμως τώρα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα. Οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν άμεσα το μέλλον του Σέρβου, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί στον Ερυθρό Αστέρα, που περιτριγύριζε την περίπτωσή του όλο το καλοκαίρι, ως δανεικός για έναν χρόνο.

Οι συμπατριώτες του ήθελαν πολύ να φέρουν τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στον Ερυθρό Αστέρα με το σενάριο αυτό να φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ αν επιβεβαιωθεί η άφιξη του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος φόργουορντ/ σέντερ δεν θα αποχαιρετήσει τους Πειραιώτες παρά μόνο θα τους αποχωριστεί για έναν χρόνο, ώστε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Αυτό το σενάριο ήρθε να επιβεβαιώσει ο Μίσκο Ραζνάντοβιτς μέσω της αινιγματικής του ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές μέσα στο καλοκαίρι οι παίκτες αλλάζουν τα πάντα, εκτός από το χρώμα...», υπονοώντας τη μεταγραφή του Σέρβου φόργουορντ/ σέντερ από τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Έτσι επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά υπερπλήρης στις θέσεις «4» και «5» με τους Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Μόουζες Ράιτ, ενώ τη θέση «3» θα τη μοιράζεται ο Κώστας Παπανικολάου με τον Εβάν Φουρνιέ, ώστε να είναι απαραίτητη μία αποχώρηση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!