Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μητσοτάκη για το ΣΕΦ!
i

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος / © IMAGO

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μητσοτάκη για το ΣΕΦ!

Sportal newsroom 15:20 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 13.09.2024

Μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για να προωθήσουν το ζήτημα παραχώρησης του ΣΕΦ στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Κι ενώ το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει καταρτιστεί με σκοπό να κατακτήσει την κορυφή, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να προωθήσει και διοικητικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιπλέον ανάπτυξη του οργανισμού. Και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ένα... φλέγον θέμα για την ομάδα του Πειραιά.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πονάει και ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αμερικανό, ο οποίος χάνει τα φιλικά στην Κρήτη
EUROLEAGUE

13:50 - 13.09.2024

Πονάει και ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αμερικανό, ο οποίος χάνει τα φιλικά στην Κρήτη

Στη λίστα με τους... γνωστούς τραυματίες (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Έβανς) προστέθηκε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο «Aegean Omiros College International Basketball Tournament».

Κεντρικό ζήτημα στην ατζέντα λοιπόν, ήταν το ΣΕΦ και η επιθυμία των διοικητικών διαχειριστών των «ερυθρολεύκων» είναι η παραχώρησή του γηπέδου και η εκμετάλλευσή του από την ομάδα, με σκοπό να γίνουν έργα, να ανακατασκευαστεί μεγάλο μέρος του και στην ουσία ο Ολυμπιακός να αποκτήσει μία έδρα που νοιώθει ως σπίτι του, αλλά επιθυμεί να παρέμβει περισσότερο και να το κάνει «δικό του».

Άλλωστε πρόκειται για ένα Στάδιο που βρίσκεται σε... στρατηγικό μέρος για την ομάδα, απέναντι από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και... πάνω στη θάλασσα, αντίκρυ στο Λιμάνι του Πειραιά. Μόνο που κατασκευάστηκε πριν από σχεδόν 40 χρόνια (τα εγκαίνια έγιναν τον Φλεβάρη του 1985) και στην πορεία ναι μεν έχει δεχθεί αναβαθμίσεις και ανακαινίσεις, αλλά ποτέ κάτι κομβικό ή ριζικό που θα το εκσυγχρονίσει. Αυτό θέλουν να πράξουν οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι και γι' αυτό προωθούν το συγκεκριμένο ζήτημα, στο οποίο σημαντική θα είναι και η παρέμβαση του κράτους.