Αυτοί θα απουσιάσουν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Τόμας Γουόκαπ

i

InTime

Αυτοί θα απουσιάσουν από το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Παναγιώτης Ραμαντάνης 15:49 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 10.09.2024

Γνωστοί έγιναν οι παίκτες που δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Πολλές οι μεταγραφές και υψηλές οι απαιτήσεις, με τους Πειραιώτες να θέλουν να επιστρέψουν στα τρόπαια, με πρώτο στόχο το ελληνικό Σούπερ Καπ το οποίο είναι το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Στη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τη Μακάμπι, όπου πήρε τη νίκη χάρις σε... πεταχτάρι του «Πρι», ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα λεπτά και έκανε τη διαφορά. Επόμενο τεστ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι την Τρίτη (10/09) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Για αυτή την αναμέτρηση ο coach Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος ήταν άτυχος στην προπόνηση της Δευτέρας (09/09) και γύρισε τον αστράγαλό του. Ο Σέρβος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να δουν οι άνθρωποι της ομάδας αν έχει πάθει σοβαρή ζημιά ή θα προλάβει κανονικά τα πρώτα ματς της σεζόν.

Από το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, θα απουσιάσουν οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Ουόκαπ, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για υποχρεώσεις με την Ευρωλίγκα, ενώ εκτός είναι και οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Ουίλιαμς-Γκος, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!