ΜακΚίσικ: «Αν βάζουμε τα σουτ είμαστε και πάλι η καλύτερη ομάδα, αν χάνουμε τα σουτ όλοι πρέπει να φύγουν από την ομάδα»

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

© Intime

ΜακΚίσικ: «Αν βάζουμε τα σουτ είμαστε και πάλι η καλύτερη ομάδα, αν χάνουμε τα σουτ όλοι πρέπει να φύγουν από την ομάδα»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:41 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 28.10.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε με έντονο ύφος για την στάση του κόσμου απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε το δικό του μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την Τρίτη (29/10, 21:15) στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (31/10. 21:15).

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να παραχωρήσει δηλώσεις ενόψει του ματς με τη «βασίλισσα», άσκησε κριτική σε όσα ακούγονται, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στήριξης στον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ έχει πάντα πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει εντυπωσιακούς παίκτες, όπως κι εμείς, ελπίζω να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κι η ατμόσφαιρα να είναι ανάλογη της ποιότητας του παιχνιδιού. Με αυτές τις ομάδες που έχουν τέτοια ρόστερ, αυτά που κρίνει τα παιχνίδια είναι όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είναι το ποιος βάζει τα σουτ και ποιος χάνει τα σουτ. Αν βάζουμε τα σουτ είμαστε και πάλι η καλύτερη ομάδα, αν χάνουμε τα σουτ όλοι πρέπει να φύγουν από την ομάδα... Δεν ξέρω... Είμαι πολύ καιρό στην ομάδα και ξέρω πώς πηγαίνει αυτό».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για το ότι δεν έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήμουν εκτός. Για 'μένα είναι δύσκολο να μένω έξω από αυτά τα ματς. Ήταν η απόφαση του κόουτς και ήταν αναγκαία. Είμαστε εμείς οι παίκτες που πρέπει να καταλάβουμε αυτό που συμβαίνει, ο κόουτς το κάνει αυτό για πραγματικά πολύ μεγάλο διάστημα, πιστεύει σε αυτό που κάνει και η φιλοσοφία του δεν έχει αλλάξει. Οπότε εξαρτάται από εμάς».