ΜακΚίσικ: «Καταλαβαινόμαστε με τον Μπαρτζώκα και ξέρω ότι με εμπιστεύεται»

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

© Intime

ΜακΚίσικ: «Καταλαβαινόμαστε με τον Μπαρτζώκα και ξέρω ότι με εμπιστεύεται»

Ευτυχία Οικονομίδου 00:46 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:20 - 16.10.2024

Ο Σακιλ ΜακΚίσικ μίλησε μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στη EuroLeague για την πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη Euroleague στην έδρα του και τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης και κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, καθώς επικράτησε με 89-68, στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας.

Καταπληκτικός, ασταμάτητος για ένα ακόμη ματς ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ, αλλά απίθανος ήταν και ο Σακίλ ΜακΚίσικ (22 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ).

Με σόου από Βεζένκοφ - ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τη Μιλάνο, δεν βρήκε αντίδοτο στους Χιφί - Σορτς ο Παναθηναϊκός
SPORTAL ORIGINALS

23:40 - 15.10.2024

Με σόου από Βεζένκοφ - ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τη Μιλάνο, δεν βρήκε αντίδοτο στους Χιφί - Σορτς ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μιλάνο (21:15) και ο Παναθηναϊκός κοντράρεται εκτός έδρας με την Παρί (21:30), στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ κάθε φορά που ο Γιώργος Μπαρτζώκας παίρνει χρόνο συμμετοχής το εκμεταλλεύται και με το παραπάνω δείχνοντας πως έχει αυτοπεποίθηση, όταν πατάει παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για τα καλά λόγια του Μπαρτζώκα: «Είμαι με τον κόουτς για πολλά χρόνια, καταλαβαινόμαστε σε διαφορετικό επίπεδο, είναι καλό ότι ακούω αυτά τα λόγια, αλλά ξέρω ότι με εμπιστεύεται».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αν το παιχνίδι με την Αρμάνι ήταν προς την κατεύθυνση που θέλει να βρίσκεται: «Σίγουρα, γιατί στη EuroLeague όπου και να τερματίσεις θα παίξεις με μία καταπληκτική ομάδα στα playoffs. Το απολαμβάνω».