Ματέο: «Είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν»

Τσους Ματέο

i

© Real Madrid BC

Ματέο: «Είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:30 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 28.10.2024

Ο Τσους Ματέο στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 21:15), μίλησε για την ομάδα του αλλά και για την εικόνα των αντιπάλων.

Ο Τσους Ματέο παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (29/10, 21:15) και μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και για το πως βλέπει τους «ερυθρόλευκους».

Οι Ουσμάν Γκαρούμπα και Αντρές Φελίς είναι οι παίκτες που παραμένουν εκτός μάχης για τη «Βασίλισσα».

Μέσα στη δωδεκάδα ο Γκος για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης
EUROLEAGUE

15:06 - 28.10.2024

Μέσα στη δωδεκάδα ο Γκος για το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος θα είναι στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (29/10, 21:15) στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας».

Οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Πάμε στην Αθήνα με την ίδια σύνθεση με τα τελευταία ματς, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις», δήλωσε ο Τσους Ματέο.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα είναι συμπαγής. Είναι μια σπουδαία ομάδα που συχνά φτάνει στα τελικά στάδια της Ευρωλίγκας. Λόγω του ρόστερ, της παράδοσης, της ιστορίας και του επιπέδου του, ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ψηλά», πρόσθεσε.

Για τις μέτριες εμφανίσεις του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είναι λογική η εξέλιξη για μια σπουδαία ομάδα, όταν αποκτά νέους παίκτες. Ο Βεζένκοφ ήταν και στο παρελθόν εκεί, αλλά έχουν άλλους παίκτες σημαντικούς, που πρέπει να προσαρμοστούν κι αυτό θέλει χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που πάντα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και ανεξάρτητα από τη στιγμή, είμαι βέβαιος πως θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για την εικόνα της ομάδας του είπε: «Έχουμε παίξει καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο, ώστε να είμαστε όπως πρέπει στα καθοριστικά παιχνίδια. Κάθε χρόνο έχω την αίσθηση πως είναι η πιο διασκεδαστική και σκληρή Ευρωλίγκα, αλλά κάθε χρόνο είναι πολύ σκληρή».