Μπαρτζώκας: «Η Μπάγερν μας ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό- Ήταν θέμα αποφάσεων μετά»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Η Μπάγερν μας ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό- Ήταν θέμα αποφάσεων μετά»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:50 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 26.10.2024

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο με σκορ 84-80 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις λάθος αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 84-80 στο Μόναχο από την Μπάγερν Μονάχου και ο Κέρσεν Έντουαρντς, λίγες μέρες μετά τους 32 πόντους που έβαλε στην Παρί, κόντρα στους «ερυθρολεύκους» σταμάτησε στους 30 και ήταν ο μέγας πρωταγωνιστής του ματς της 5ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις λάθος αποφάσεις του δευτέρου ημιχρόνου που οφήγησαν στην ήττα των Πειραιωτών.

Ο Έντουαρντς διέλυσε τον Ολυμπιακό με νέα «τριαντάρα» και η Μπάγερν πήρε τη νίκη στο Μόναχο
EUROLEAGUE

23:39 - 25.10.2024

Ο Έντουαρντς διέλυσε τον Ολυμπιακό με νέα «τριαντάρα» και η Μπάγερν πήρε τη νίκη στο Μόναχο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 84-80 στο Μόναχο από την Μπάγερν Μονάχου και ο Κάρσεν Έντουαρντς, λίγες μέρες μετά τους 32 πόντους που έβαλε στην Παρί, κόντρα στους «ερυθρολεύκους» σταμάτησε στους 30 και ήταν ο μέγας πρωταγωνιστής του ματς της 5ης αγωνιστικής στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Προηγούμασταν με 12 πόντους και σε μικρό χρονικό διάστημα κάναμε λάθη. Χάσαμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Μπάγερν επέστρεψε. Ήταν θέμα αποφάσεων μετά. Ο Βεζένκοφ έχασε δύο κρίσιμα σουτ, ενώ ο Νέιπιερ έβαλε ένα πολύ κρίσιμο. Συγχαρητήρια στη Μπάγερν, θα έπρεπε να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως περιμέναμε, η Μπάγερν έχει μεγάλη βελτίωση. Το έδειξε με τη Ρεάλ και σήμερα επιστρέφοντας από το -12, μας ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό μας. Στο δικό μας επίπεδο πρέπει να περιορίζουμε τα λάθη, να είμαστε υπομονετικοί, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά. Έγινε το αντίθετο, σκεφτόμασταν να βάλουμε κάποια σουτ για να τελειώσουμε το παιχνίδι, για αυτό η Μπάγερν επέστρεψε και είχε τα μεγάλα σουτ του Νέιπιερ. Δεχτήκαμε 51 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός είναι βασικός λόγος για την ήττα μας».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο: «Φανταστική, το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Όλα σε αθλητικό πλαίσιο, δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα. Εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Για τον Έντουαρντς: «Πρώτα από όλα είναι πιο ώριμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει ικανότητα να σκοράρει, το ξέρουμε από τους Σέλτικς. Έχει ταλέντο και όλη η ομάδα τον βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση. Η Μπάγερν παίζει σε up tempo, με δύο ψηλούς που παίζουν με πρόσωπο και είναι μια συνθήκη για να δείξει το ταλέντο του».

Σλούκας τιμωρός στην Πόλη, αδιόρθωτος ο Ολυμπιακός και νέα ήττα στο Μόναχο