Ντόρσεϊ: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο όταν είμαστε μπροστά, να κρατάμε τη διαφορά»

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Ντόρσεϊ: «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο όταν είμαστε μπροστά, να κρατάμε τη διαφορά»

Ευτυχία Οικονομίδου 00:29 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 26.10.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για τον τρόπο που ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο (84-80) στην πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μπάγερν ήταν αποφασισμένη και δυναμική κόντρα στον Ολυμπιακό, βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους στο εικοσάλεπτο, αλλά με τον Κάρσεν Έντουαρντς να παίρνει... φωτιά η ομάδα του Μονάχου επικράτησε με 84-80 των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και είδε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι από τους πιο αποτελεσματικούς του παίκτες με 12 πόντους και τρία τρίποντα, ενώ μάζεψε και τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε και τρεις ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο όταν είμαστε μπροστά, να κρατάμε τη διαφορά. Δεν το κάνουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να μην τo κάνουμε δύσκολo για τον εαυτό μας. Έπαιξαν γρήγορα κα με αυτοπεποίθηση. Δεν ήταν πνευματικό το ζήτημα, αλλά θέμα σκληράδας».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν: «Άμυνα και αυτοπεποίθηση. Αυτά πρέπει να αλλάξουμε στα εκτός έδρας μας».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται: «Δεν έχει σημασία πως αρχίζεις τη σεζόν, αλλά πως την τελειώνεις. Τα πράγματα κρίνονται τον Απρίλιο. Είμαι αισιόδοξος και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα στα επόμενα παιχνίδια».

Σλούκας τιμωρός στην Πόλη, αδιόρθωτος ο Ολυμπιακός και νέα ήττα στο Μόναχο