Πετρούσεφ: «Μας λείπουν οι δύο σέντερ - Δε με νοιάζει που θα παίζω αρκεί να παίζω»
i

© Intime

Πετρούσεφ: «Μας λείπουν οι δύο σέντερ - Δε με νοιάζει που θα παίζω αρκεί να παίζω»

Ευτυχία Οικονομίδου 00:01 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 30.09.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε μετά την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την εικόνα του Ολυμπιακού και για την απόφασή του να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Σε ένα συναρπαστικό πρώτο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το οποίο κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες κι έδωσε μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο στη Ρόδο.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν και έκανε δικό του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς παίρνοντας ώθηση. Μετά το Super Cup του 2022 και του 2023 ήρθε και η κατάκτηση του 2024 από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της ΕΡΤ για αυτή την κατάκτηση, αλλά και για την απόφασή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι νωρίς στη σεζόν αλλά δίνεις πάντα το 100%. Είμαστε χαρούμενοι, πήραμε τον πρώτο τίτλο και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Δύσκολο παιχνίδι για όλους. Μας λείπουν οι δύο σέντερ, δύσκολο να παίξουμε χωρίς αυτούς. Ο Παναθηναϊκός βασίζεται στα γκαρντ. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Μέσα στη σεζόν που θα "δέσουμε" θα τα πάμε καλύτερα.

Είμαστε 12-15 πολύ καλοί παίκτες. Όποτε υπάρχουν καλοί παίκτες ξέρουμε πως να παίξουμε. Η προσέγγιση του κόουτς είναι η ίδια. Όλοι πρέπει να θυσιάσουν κάτι. Να μην είναι ατομιστές και να παίζουν για την ομάδα.

Νιώθω καλά, παίζω στο "5" που δεν έπαιξα πέρσι πολύ. Μπορώ να παίξω και στο "4" και στο "5". Δε με νοιάζει που θα παίζω αρκεί να παίζω».