Βεζένκοφ: «Δεν γύρισα για να τελειώσω κάτι, αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούργιο»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Βεζένκοφ: «Δεν γύρισα για να τελειώσω κάτι, αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούργιο»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:10 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 15.09.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ, αφού απολογήθηκε που έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Φενέρμπαχτσε, τόνισε πως δεν επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να τελειώσει κάτι, αλλά για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το φιλικό τουρνουά Crete International Basketball Tournament κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Τι και αν ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τρομερή απόδοση στα τελευταία λεπτά του ματς και ένα τρίποντο... βόμβα του Τάιλερ Ντόρσεϊ στα τελευταία δευτερόλεπτα, πήρε τη νίκη με 73-70.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για ακόμη μία φορά από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ματς ολοκληρώνοντας τον τελικό με 15 πόντους. Μετά το φινάλε του φιλικού, μάλιστα παραχώρησε ενδιαφέρουσες δηλώσεις θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τον διαιτητή για την έντασή του.

Ντόρσεϊ show: «Ξέρανε» την πρώην του, Φενέρμπαχτσε, με τρίποντο... βόμβα και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

22:33 - 15.09.2024

Ντόρσεϊ show: «Ξέρανε» την πρώην του, Φενέρμπαχτσε, με τρίποντο... βόμβα και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στον τελικό του Crete International Basketball Tournament τη Φενέρμπαχτσε και πήρε τη νίκη στο τουρνουά με 73-70, χάρις σε τρίποντο του Ντόρσεϊ στο φινάλε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

Για την ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είναι του στυλ μου. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι».

Για τη Φενέρ: «Πολύ σκληρός αντίπαλος η Φενερμπαχτσέ, ξέρουμε ότι θα παίξουμε μαζί της στη 1η αγωνιστική. Σκληρές μάχες, δεν παίξαμε καλά. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα.»

Για την ενσωμάτωση των παικτών: «Αμυντικά δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά παίξαμε physical και τους κρατήσαμε στους 70 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε την επίθεση. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες, πρέπει να το κάνουμε να δουλέψει. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού και την άμυνα: «Θέλουμε να τρώμε λίγους πόντους. Θέλουμε να παίζουμε σωστά, ένα μπάσκετ που κερδίζει. Έχουμε πολλές λύσεις επιθετικά, έχουμε 2 τραυματίες που είναι από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης. Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Για τα συναισθήματά του για την επιστροφή: «Ό,τι έγινε πριν 2 χρόνια μένει εκεί. Δεν ήρθα για να τελειώσω κάτι αλλά για να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη».