Βεζένκοφ: «Το πιο σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα, γιατί οι στόχοι είναι προφανέστατοι»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Βεζένκοφ: «Το πιο σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα, γιατί οι στόχοι είναι προφανέστατοι»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:00 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 13.09.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Κρήτη για το φιλικό International Basketball Tournament και ο Σάσα Βεζένκοφ τοποθετήθηκε για τους στόχους και τη χημεία της ομάδας.

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη βραδιά που αποσύρθηκε η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, υποδέχθηκαν τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο κέρδισαν με 87-83 σε ένα κεκλεισμένο των θυρών ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ως επόμενο στόχο το φιλικό τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» που διεξάγεται στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός κατέφτασε στην Κρήτη για το International Basketball Tournament Crete και ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» στο τουρνουά όπου θα αναμετρηθούν με τη Βίρτους Μπολόνια, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Φενέρμπαχτσε.

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων
EUROLEAGUE

16:05 - 13.09.2024

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων

Λίγο πριν την έναρξη της Euroleague, η απανταχού φαν της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας, δημιουργούν τις ομάδες τους στην πλατφορμα Fantasy Challenge και δύο παίκτες των «αιωνίων» βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων: Πρώτος ο Σάσα Βεζένκοφ και δεύτερος ο Κέντρικ Ναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Οι ομάδες είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους και είναι πολύ χρήσιμα τα φιλικά. Έχουμε κάποια χρόνια να έρθουμε στο Ηράκλειο, θυμάμαι την πρώτη μου φορά στο τουρνουά το 2018. Πάντα μας αρέσει να βρισκόμαστε εδώ. Τον τελευταίο καιρό γίνεται εδώ και το Κύπελλο Ελλάδας , οπότε είναι ένα γνώριμο μέρος για μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια, οπότε θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα, γιατί οι στόχοι είναι προφανέστατοι. Ξέρουμε τι θέλουμε, τι κυνηγάμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πολλή δουλειά και πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους.

Περιμένουμε όλον τον κόσμο της Κρήτης στο γήπεδο. Μας αρέσει να βλέπουμε παιδιά, οικογένειες, όλον τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, για να δει όπως είπα αυτές τις πολύ καλές ομάδες επιπέδου EuroLeague».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!