Βεζένκοφ: «Ο τίτλος δίνει ψυχολογία, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι σπουδαία ομάδα» (vid)

Βεζένκοφ: «Ο τίτλος δίνει ψυχολογία, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι σπουδαία ομάδα» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 23:32 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 29.09.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα για νίκη των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στο αξιόμαχο Περιστέρι.

Η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ χτυπάει στη Ρόδο όπου φιλοξενείται το Stoiximan Super Cup στο Κλειστό γήπεδο Καλλιθέας με το event να κορυφώνεται το βράδυ της Κυριακής (29/09, 20:30), όταν και θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός του πρώτου τίτλου της σεζόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τον Ολυμπιακό.

Κάθε άλλο παρά εύκολο αποδείχθηκε το παιχνίδι με το Περιστέρι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 79-74 στον ημιτελικό για να οδηγηθούν στον τελικό «αιωνίων». Κομβικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Σάσα Βεζένκοφ, με 20 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά πέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου με «υπογραφή» Πετρούσεφ και Βεζένκοφ
STOIXIMAN SUPER CUP

22:41 - 28.09.2024

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά πέρασε το εμπόδιο του Περιστερίου με «υπογραφή» Πετρούσεφ και Βεζένκοφ

Σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει... ντέρμπι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Περιστερίου με 79-74 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Stoiximan Σούπερ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Aktor.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την αναμέτρηση με το Περιστέρι: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Μια ομάδα που παλεύει, όπως είναι το στιλ και το πνεύμα της. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν θα πω για τα σουτ, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Χάσαμε φάσεις 50-50, χάσαμε φάσεις στην άμυνα, χάσαμε ριμπάουντ, χάσαμε αυτά που εξαρτιόντουσαν από εμάς. Είναι θέμα διάθεσης, είναι θέμα του να μπούμε στο παιχνίδι σωστά. Πρέπει να δουλέψουμε, πνευματικά πιο πολύ γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα».

Η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε: Παιδιά με φανέλες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βλέπουν μαζί το Super Cup!
STOIXIMAN SUPER CUP

21:13 - 28.09.2024

Η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε: Παιδιά με φανέλες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βλέπουν μαζί το Super Cup!

Τα παιδιά στις εξέδρες του Κλειστού της Καλλιθέας Ρόδου δείχνουν τον δρόμο, καθώς φοράνε φανέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και κάθονται μαζί.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον τελικό: «Αύριο θα είναι ένας τίτλος και ένα παιχνίδι διαφορετικό που δίνει ψυχολογία. Δεν κρινόμαστε από αυτό, δεν καθορίζει κάτι, όμως θέλουμε να το κατακτήσουμε, ειδικά όταν παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οπότε θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό και ο καλύτερος να κερδίσει.

Θα είναι ένα παιχνίδι με μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο εκατό τοις εκατό για να πάρουμε τον πρώτο τίτλο».

Για την απουσία των Φαλ - Μιλουτίνοφ: «Είναι παίκτες κλειδιά, είναι οι γίγαντές μας, αλλά δεν ψάχνουμε ψυχολογία. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Πρέπει να μπούμε σωστά στις 50-50 φάσεις, να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα οι 17 ασίστ δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».