Οι ευχές του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Οι ευχές του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του Βεζένκοφ

Sportal newsroom 09:51 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 06.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα γιορτάσει τα 29α γενέθλιά του με την οικογένεια του Ολυμπιακού στην οποία επέστρεψε μετά από έναν χρόνο που κυνήγησε το όνειρό του στο NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έσβησε τα 29 κεράκια και δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος, καθώς επέστρεψε στο… σπίτι του, στην αγκαλιά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά και αφιέρωσαν ξεχωριστό post για να ευχηθούν στον σταρ τους αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Ο γεννημένος στη Λευκωσία της Κύπρου, Βούλγαρος φόργουορντ, έπειτα από έναν χρόνο που κυνήγησε το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και φόρεσε τη φανέλα των Σακραμέντο Κίνγκς για να αγωνιστεί στο NBA, γύρισε πίσω στην «ερυθρόλευκη» οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους «βασιλιάδες» η στατιστική του έγραψε 5,4 πόντους με 37,5% στα σουτ τριών πόντων, είχε επίσης 2,3 ριμπάουντ, μισή ασίστ και μισό κλέψιμο, σε χρόνο συμμετοχής 12,2 λεπτά ανά αγώνα. Δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ρόλο που του έδωσε ο κόουτς Μάικ Μπράουν, ούτε είδε την προοπτική του NBA ως μία εξόχως ενδιαφέρουσα κατάσταση για την καριέρα του.

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)
EUROLEAGUE

12:38 - 25.07.2024

Το χρονικό της επιστροφής του Βεζένκοφ: Οι 372 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξαναβάλει τα ερυθρόλευκα (vids)

Μέσα σε ένα χρόνο και μία εβδομάδα, ο Σάσα Βεζένκοφ ακολούθησε την aller retour διαδρομή Πειραιάς-Σακραμέντο. Έκανε μία νοητή στάση στο Τορόντο και πλέον ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό. Σας θυμίζουμε τι μεσολάβησε από τη μέρα που υπέγραψε στους Κινγκς (18 Ιουλίου 2023), μέχρι... σήμερα!

Οι Κινγκς αντιλήφθηκαν την κατάσταση και έτσι σχεδίασαν την επόμενη μέρα τους χωρίς τον Βεζένκοφ. Γι' αυτό και στις 28 Ιουνίου του 2023 τον έστειλαν στο Τορόντο για να πάρουν απλώς ένα μελλοντικό Draft δεύτερου γύρου. Κι ενώ ο Βούλγαρος φόργουορντ άνηκε στους Τορόντο Ράπτορς, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την επανένταξή του στα «ερυθρόλευκα». Χρειάστηκε όμως, να περάσουν σχεδόν 20 μέρες για λυθεί ο... γόρδιος δεσμός με τους «πτερόσαυρους» και να μπορέσει έτσι ο Σάσα να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε τόσο πολύ με τους φιλάθλους της να ανυπομονούν για την επιστροφή του από την πρώτη μέρα που εκείνος αποχωρίστηκε τον Πειραιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!