Οι «άρρωστες» πάσες του Σίκμα που θα ξεσηκώσουν το ΣΕΦ (vid)

Λουκ Σίκμα

i

Euroleague

Οι «άρρωστες» πάσες του Σίκμα που θα ξεσηκώσουν το ΣΕΦ (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:49 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 14.08.2024

Δείτε σε βίντεο μερικές από τις φοβερές ασίστ που έχει μοιράσει στην Euroleague το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λουκ Σίκμα!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Λουκ Σίκμα και το Sportal σας βάζει στο κλίμα για το τι να περιμένετε από τον Αμερικάνο, που μαζί με τον Άλεκ Πίτερς θα καλύπτουν τη θέση «4» στο λιμάνι του Πειραιά!

Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο ένας ψηλός παίκτης να διακρίνεται για τις πάσες του στο μπάσκετ. Οι ασίστ ήταν ανέκαθεν δουλειά των... κοντών, όμως ο Λουκ Σίκμα δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη αυτή!

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού την τελευταία εξαετία έβγαζε το... ψωμί του στη Γερμανία και το Βερολίνο για λογαριασμό της Άλμπα. Έχετε ήδη διαβάσει στο Sportal τις αρετές του Αμερικάνου, οπότε ήρθε η ώρα να τον απολαύσετε και σε βίντεο.

Πρόκειται για έναν παίκτη με φοβερά χαρίσματα τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτή. Διαβάζει το παιχνίδι καλά, είναι εξαιρετικός σε παιχνίδι χωρίς την μπάλα, ενώ λειτουργεί και σαν οργανωτής, αφού μπορεί να πασάρει και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του με τεράστια άνεση.

Πολλές φορές οι ασίστ του είναι μαγικές και έχει κάνει με τις πάσες του... μάγκες πολλούς συμπαίκτες του. Μπορεί ο Σίκμα να μην έχει τα χαρακτηριστικά του Σάσα Βεζένκοφ, όμως είναι δεδομένο ότι στην αγορά της Ευρώπης δεν υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να μπουν στα... παπούτσια του Βούλγαρου φόργουορντ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί ότι ο νέος παίκτης της ομάδας του μπορεί να του δώσει όσα ζητάει στο παιχνίδι του και για τον λόγο αυτό αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες, που δούλευαν την περίπτωσή του πολύ πριν αποφασίσει να φύγει ο Σάσα Βεζένκοφ να πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ.

Όμως επειδή τα λόγια πολλές φορές είναι περιττά, απολαύστε μερικές από τις απίθανες ασίστ του Λουκ Σίκμα!