Οι Σέρβοι «στέλνουν» τον Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Οι Σέρβοι «στέλνουν» τον Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Sportal newsroom 09:21 - 23.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό και αυτό αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις, με σερβικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μετακίνηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα.

Η μεγάλη είδηση του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ άφησε το ΝΒΑ, χαρίζοντας όλο το συμβόλαιό του στους Τορόντο Ράπτορς, ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι, για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει ανακατατάξεις και αλλαγές στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Σερβικά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο για αποχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ, με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο είχε αγωνιστεί και πριν κάνει το βήμα για το ΝΒΑ.

Μίδας στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ελλάδα
EUROLEAGUE

23:22 - 22.07.2024

Μίδας στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ελλάδα

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, με τον Βούλγαρο σταρ να υπογράφει απίθανο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο μπορεί να φτάσει με τα μπόνους ακόμη και τα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται πως ο Πετρούσεφ δεν χωράει στο πλάνο του Μπαρτζώκα με την έλευση Βεζένκοφ, την ώρα που ο πρόεδρος του Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έχει ήδη συναντηθεί με τον παίκτη, κάτι που έχει παίξει ρόλο ώστε να προχωρήσει η υπόθεση με πιο γοργό ρυθμό.

Το δημοσίευμα της Mozzart Sport αναφέρει: «Παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δε χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα. Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ήδη συναντήθηκε μαζί του στην αρχή της προετοιμασίας της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βεζένκοφ για να ξέρει ο Πετρούσεφ τι θα κάνει. Όλα δείχνουν πως ο Πετρούσεφ θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του Ερυθρού Αστέρα. Θα πρέπει όμως, από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσουν οι δύο αδερφοποιημένες ομάδες για την αποζημίωση, καθώς ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο»

21:29 - 22.07.2024

O Πετρούσεφ διόρθωσε το λάθος του με τάπα στον Ουόκαπ

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στην άμυνα, με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ να κόβει εντυπωσιακά και στα ίσα τον Τόμας Ουόκαπ.