Οι όμορφες του ΣΕΦ: Οι σύντροφοι Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Μήτρου-Λονγκ και Ουόκαπ κάνουν το γήπεδο να... χαζεύει (pics)
i

© Instagram

Οι όμορφες του ΣΕΦ: Οι σύντροφοι Πετρούσεφ, ΜακΚίσικ, Μήτρου-Λονγκ και Ουόκαπ κάνουν το γήπεδο να... χαζεύει (pics)

Sportal newsroom 09:47 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

Οι μεταγραφές των Μήτρου Λονγκ και Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό έχουν δώσει ξεχωριστή λάμψη στην εξέδρα του ΣΕΦ, καθώς πλέον έχει δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό «καρέ».

Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές εντυπωσιακές σύντροφοι μπασκετμπολιστών του Ολυμπιακού, με την Ολυμπία Χοψονίδου του Βασίλη Σπανούλη να... κλέβει διαχρονικά την παράσταση. 

Πλέον, όλα τα φώτα του ΣΕΦ πέφτουν στην «καυτή» σύντροφο του Σακίλ Μακ Κίσικ, Μπέριλ, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν δίπλα της βρίσκεται η Εστρέλα Νούρι, η κοπέλα του Τόμας Ουόκαπ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μήτρου Λονγκ ο οποίος έφερε στην Ελλάδα τη Νικόλ Μπέρι, αλλά και τον Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος είναι για χρόνια σε σχέση με την εντυπωσιακή Τιάνα Σουμάκοβιτς, με αποτέλεσμα στο ΣΕΦ να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό «καρέ».

Η πιο... παλιά

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ήρθε στην Ελλάδα το 2020 όταν έφτασε και ο σύζυγός της, ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Το ζευγάρι ήρθε από την Τουρκία όπου έπαιζε ο Αμερικανός και η σύντροφός του γρήγορα προκάλεσε... πανικό στο ΣΕΦ.

Η Αμερικανίδα είναι freelancer μοντέλο και από το 2019 ασχολείται με το Twitch, όπου παίζει on line παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει χάσει ούτε αγώνα του αγαπημένου της.

Μάλιστα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει παραφράσει το σύνθημα «Ω, Μπέρι, Μπέρι» και πλέον για χάρη της φωνάζει «Ω, Μπέριλ, Μπέριλ».

Η ηθοποιός που έχει «κλέψει» την καρδιά του Ουόκαπ

Η Εστρέλα Νούρι από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε. Η ίδια έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς σειρές (Entourage, Two Broke Girls, Queen Sugar), σε ταινίες (Damn Foreigners, Back Home) και σε video clips. Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα και δικά της τραγούδια, με το «Farari» να έχει φτάσει στο νούμερο 1 των Charts της Μέσης Ανατολής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η «καυτή» ηθοποιός βρίσκεται το πλευρό του Τόμας Ουόκαπ, με το ζευγάρι να κάνει σχέδια... γάμου, όπως αποκαλύφθηκε.

Η Νικόλ Μπέρι έβαλε... φωτιά στο ΣΕΦ με το καλημέρα

Με τη μεταγραφή του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό, ακολούθησε και η έλευση της Νικόλ Μπέρι. Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι μοντέλο με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα πρακτορεία μοντέλων και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες κορυφαίων εταιρειών από τον χώρο της μόδας. Η ίδια αποτελεί μεγάλη fan του μπάσκετ, με αποτέλεσμα να έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο ΣΕΦ στους επερχόμενους αγώνες.

Η εντυπωσιακή κυρία Πετρούσεφ

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος Σέρβος σέντερ με θητεία στο NBA δεν ήρθε μόνος του στην Ελλάδα, αλλά με... εκλεκτή παρέα. Στο πλευρό του βρίσκεται η 27χρονη Τάνια Σουμάκοβιτς, η οποία είναι μοντέλο και κορίτσι της μόδας. 

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου
EUROLEAGUE

09:15 - 02.12.2023

«Σφαγή» για την οκτάδα στην Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague μέχρι τη 17η αγωνιστική, όταν ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Το καλοκαίρι το ζευγάρι είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και πέρασε δύσκολα λόγω των πυρκαγιών που έκαψαν το νησί, ενώ πλέον αναμένεται να πάρει θέση στις εξέδρες του ΣΕΦ δίπλα στις άλλες WAGS.