Σπανούλης για Πρίντεζη: «Είμαι περήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια»
i

© Intime

Σπανούλης για Πρίντεζη: «Είμαι περήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:19 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 10.09.2024

Σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης για να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη λίγες μέρες μετά την απόσυρση της φανέλας του από τον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βίωσαν μία μοναδική βραδιά την Παρασκευή (06/09) στο ΣΕΦ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ένα χρόνο μετά την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, αποφάσισε να το κάνει και για έναν άλλο άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον σύλλογο. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο «Πρι» τιμήθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για την παρουσία του στην ομάδα και τα όσα έχει προσφέρει, με τις δύο στιγμές του που συζητήθηκαν πιο πολύ το βράδυ της Παρασκευής να ήταν το πεταχτάρι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Ολυμπιακός πήρε τη Euroleague. Και η άλλη το τρίποντο κόντρα στην Μπαρτσελόνα το 2015 στο ΣΕΦ, όπου έδωσε την πρόκριση στο Final Four.

Φίλοι, προπονητές και συμπαίκτες από τα παλιά, βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο για να αποθεώσουν τον Γιώργο, ο οποίος προφανώς έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος σε όλη τη διάρκεια του event. Την ώρα που είδε τη φανέλα του να τοποθετείτε στον ουρανό του ΣΕΦ, ήταν μαζί με τη σύζυγο, την κόρη και τη μητέρα του, σε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή.

Ανάμεσα στους παρόντες ήταν και ο επί χρόνια συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τίμησε τον φίλο του και συνοδοιπόρο όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του στην ξεχωριστή αυτή μέρα. Μάλιστα, ο νυν προπονητής της Εθνικής ομάδας του αφιέρωσε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, απόδειξη της δυνατής φιλίας που τους δένει.

«Είμαι πολύ περήφανος για σένα Πρι !

Γι’ αυτά που κατάφερες με την δουλειά σου, την αφοσίωση σου, την νοοτροπία σου και την αγάπη σου!

Είμαι περήφανος που με άντεξες όλα αυτά τα χρόνια σε αποδυτήρια, γήπεδα, αεροδρόμια , δωμάτια ξενοδοχείων, τηλέφωνα.

Σ ‘ ευχαριστώ γιατί χωρίς εσένα δεν θα ζούσαμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!», έγραψε στο post του στο Instagram.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!