Πονάει και ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αμερικανό, ο οποίος χάνει τα φιλικά στην Κρήτη
i

Σακίλ ΜακΚίσικ / © IMAGO

Πονάει και ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό: Πρόβλημα στο γόνατο για τον Αμερικανό, ο οποίος χάνει τα φιλικά στην Κρήτη

Παναγιώτης Ραμαντάνης 13:50 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 13.09.2024

Στη λίστα με τους... γνωστούς τραυματίες (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Έβανς) προστέθηκε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο «Aegean Omiros College International Basketball Tournament».

Ένα νέο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, που λίγο πριν αναχωρήσει για την Κρήτη, εκεί όπου έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του σε φιλικούς αγώνες, ενημέρωσε πως ούτε ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο «Aegean Omiros College International Basketball Tournament».

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες που έχει στα χέρια του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας και προβληματίζεται κοιτώντας την. Ανάμεσα στους μη διαθέσιμους παίκτες, έτσι κι αλλιώς υπήρχε ο Κίναν Έβανς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο ξεκίνημα του 2025, ο Μουσταφά Φαλ με το αξεπέραστο πρόβλημα στο μετατάρσιο του ποδιού του, αλλά και ο προσφάτως πονεμένος στον αστράγαλο, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Το πρόβλημα του ΜακΚίσικ αφορά στις έντονες ενοχλήσεις που προκύπτουν από τένοντα του γονάτου του και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Μπορεί και λίγο παραπάνω! Ουσιαστικά στόχος του είναι να προλάβει το Super Cup της Ρόδου και έχει σημαντικές πιθανότητες ώστε να είναι έτοιμος το διήμερο που θα διεκδικηθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Οι άλλοι τρεις δεν υπολογίζονται γι' αυτούς τους αγώνες και μάλιστα ο Μιλουτίνοφ είναι ήδη δεδομένο πως λόγω του αστραγάλου του θα χάσει και το ξεκίνημα της Euroleague και της Stoiximan GBL.

Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» πάντως, δεκατρείς στον αριθμό, συμπεριλαμβανομένου και του νεαρού Στέφανου Σπάρταλη, το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9, 15:15) έχουν εκδώσει αεροπορικό εισιτήριο για την Κρήτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Βίρτους Μπολόνια στο τουρνουά που θα λάβουν μέρος και η Φενέρμπαχτσε με την Μιλάνο.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
18:00 / Φενέρμπαχτσε - Μιλάνο
20:30 / Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
18:00 / Μικρός τελικός
20:30 / Μεγάλος τελικός