Με τον Ουίλιαμς-Γκος και 14 παίκτες πάει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπάγερν

Με τον Ουίλιαμς-Γκος και 14 παίκτες πάει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπάγερν

Γιώργος Γαβριλάκης 14:48 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 24.10.2024

Η ώρα της επιστροφής (και) του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πλησιάζει. Ο Αμερικανός γκαρντ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει μαζί του συνολικά 14 παίκτες, άρα θα αποφασίσει σε δεύτερο χρόνο για την δωδεκάδα.

Πλέον, στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κίναν Έβανς παραμένει (ως γνωστόν) τραυματίας, ενώ στην Αθήνα, πέραν του νεαρού Στέφανου Σπάρταλη, δεν θα μείνει κανένας άλλος «ερυθρόλευκος».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφού πρώτα επέστρεψαν σταδιακά οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, τώρα πλησιάζει η ώρα της αγωνιστικής απενεργοποίησης και του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου) ματς με την Μπαγερν στο Μόναχο. Έναν αγώνα που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Βέβαια, ακόμα δεν θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας με 14 παίκτες και ο κόουτς Μπαρτζώκας θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ για την τελική του δωδεκάδα.

Πέραν των προαναφερόμενων Μιλουτίνοφ, Φαλ και Ουίλιαμς-Γκος, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του τους Τόμας Ουόκαπ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Λούκα Βιλντόσα, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστας Παπανικολάου, Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς και Μόουζες Ράιτ, αλλά μοιραία δύο θα μείνουν ανενεργοί για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τους Γερμανούς, η μοναδική δεδομένη απουσία αφορά στον Νιλς Γκιφάι, ο οποίος έχει σπάσει ένα δάκτυλο του αριστερού του χεριού, ενώ αμφίβολος είναι ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς. Ο 35χρονος Σέρβος φόργουορντ βέβαια, έχει αρκετές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στα... χέρια του κόουτς Γκόρντον Χέρμπερτ.