Έφτασε στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός - Αποδοκιμασίες για Σλούκα (vid)

Έφτασε στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός - Αποδοκιμασίες για Σλούκα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:48 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμτωπίζει τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την «πράσινη» αποστολή να φτάνει στο Φάληρο, με τον Κώστα Σλούκα να γίνεται δεκτός με αποδοκμασίες.

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της Stoiximan Basket League είναι προ των πυλών, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στην πρώτη επιστροφή του Κώστα Σλούκα στο φαληρικό στάδιο, ως αντίπαλος των Πειραιωτών.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί 2 φορές στη διάρκεια της σεζόν, με την ομάδα του Πεiραιά να έχει επικρατήσει και τις 2 σε Super Cup και Euroleague, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε στο Φάληρο λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, περίπου 2 ώρες πριν από το τζάμποολ της αναμέτρησης. Κατά την άφιξη της αποστολής δεν υπήρξαν απρόοπτα, με τα μέλη της «πράσινης» αποστολής να κατευθύνονται στα αποδυτήρια του ΣΕΦ χωρίς προβλήματα, για να φορέσουν αθλητική περιβολή και να πατήσουν παρκέ ενόψει του μεγάλου αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας,. Ο Κώστας Σλούκας ήταν το κεντρικό πρόσωπο, με τον Έλληνα πλέι μέικερ να γίνεται δεκτός με αποδοκιμασιες.

Οι δύο ομάδες νετρούν το ίδιο ρεκόρ στη σεζόν (3-0) και η νικήτρια του αγώνα αυτού θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην regular season. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες μετρούν απουσίες, καθώς από τη μία΄πλευρά, για τον Ολυμπιακό, έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, ενώ στην αντίπερα όχθη, στον Παναθηναϊκό, εκτός δράσης βρίσκονται οι Λευτέρης Μαντζούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου και Λούκα Βιλντόζα.

To Sportal βρισκεται στο ΣΕΦ και σας μεταφέρει τον παλμό απο το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός